Teambuilding

Teambuilding med musik

En helt unik, riktigt rolig och lagom utmanande teamaktivitet i Stockholm och Uppsala med omnejd (Kan även efter överenskommelse bokas på andra orter).

PopYourTeam Teamaktivitet Gör en egen låt tillsammans med en professionell musikproducent.

Teambuilding med en professionell musikproducent

PopYourTeam drivs av yrkesmusiker som under många år har jobbat med flera av Sveriges allra mest folkkära artister, och som nu genom PopYourTeams Teambuildingaktivitet "PopYourTeamLåten" ger allmänheten tillgång till proffstudios och inspelningsteknik som får nästan vem som helst att låta som en riktig stjärna. 
Konceptet togs fram för att kunna göra teambuilding på ett nytt och roligare sätt där alla kan delta, och på ett sätt som både kräver samarbete, och som samtidigt är lagom utmanande, och som skapar samhörighet och glädje när man kan fira att man har gjort något riktigt bra tillsamman. Något som faktiskt blir ett gemensamt minne för livet. En låt på Spotify. 

PopYourTeam Teamaktivitet Gör en egen låt tillsammans med en professionell musikproducent.

Samarbeta

Att göra en låt idag som slår är faktiskt väldigt svårt även för proffs. Därför görs modern musik ofta i så kallade sessions. Det är en projektform inom musiken där artister, låtskrivare och producenter träffas för att skriva låtar ihop; Och det är precis det som PopYourTeam Teambuilding handlar om. Men PopYourTeams producenter har såklart förberett och förenklat den kreativa processen så att man faktiskt kan skriva -och spela in egna hits på bara 1 timme. 

PopYourTeam Teamaktivitet Spela in med autotune i separata bås.

Utmana

Det spelar ingen roll om man kan sjunga eller inte. Det viktiga är
att man har kul. Därför får varje deltagare ett eget sångbås med en egen mikrofon och egna hörlurar, så att man verkligen kan och vågar utmana sig själv att sjunga ut ordentligt. För vi mår bra av sång. Att sjunga minskar stress och gör att vi mår bra. Det är därför vi ofta sjunger när vi är på gott humör. Men det är klart att man inte behöver sjunga om man absolut inte vill. Det kan vara en häftig upplevelse i sig att bara få möjligheten att kliva in i ett sångbås och känna på känslan av att vara i en riktig studio, och kanske nynna med lite. 
PopYourTeam Teamaktivitet Släpp er låt på Spotify.

Fira

Den färdiga låten firas med ett releaseparty i PopYourTeams  Studiomonter där man även tar en omslagsbild till den stora releasen på Spotify. Yes, man kan få sin låt proffsmixad och släppt på Spotify om man vill. Annars får man låten på en mp3. Det går också att få låten på en CD eller till och med pressad på en klassisk vinylsingel. Hur coolt är inte det.

Pris från 2990:- plus 290:- per deltagare 

PopYourTeam QUiZ