Musikquiz

Musikquiz Teambuilding

En helt unik, riktigt rolig och lagom utmanande teamaktivitet i Stockholm och Uppsala med omnejd (Kan även efter överenskommelse bokas på andra orter). 

PopYourTeam Teamaktivitet QUiZET Studiokuliss

Tävla i Musikquiz om Hur det ska Låta. 

PopYourTeam-QUiZET är en lagtävling i musikquiz som i formatet påminner om tv-programmet "Så ska det låta" Fast här kan alla vara med. Quizet leds av en erfaren programledare på valfri plats i en  Popup-Studio med inspirerande kulissdekor, som gör att man får känslan av att vara i en riktig tv-studio. Aktiviteten passar lika bra såväl för både mindre och lite större sällskap, och erbjuder något för alla, oavsett man är bra på musik, eller om man kan sjunga. 
PopYourTeam Teamaktivitet QUiZET Tävla mot kollegorna i Sveriges roligaste musikquiz

Tävla i lag

Tävlingen går ut på att få flest poäng genom att tex. komma på vilka låtar som spelas och vilken artist som gjort låten. Man får även chansen att utmana sig själv på karaokescenen med en sång, eller ett dansnummer, för att plocka goa bonuspoäng till laget för en vinst i Sveriges roligaste musikquiz. 

PopYourTeam Teamaktivitet QUiZET Som Så ska det låta, men här kan alla vara med.

Utmana

Det spelar alltså ingen roll om man kan sjunga eller inte. Det viktiga är att man har roligt. Därför tvingas givetvis ingen upp på scenen, även om vi såklart peppar och uppmuntrar till att bjuda på sig själv och ha riktigt riktigt rolig tillsammans. 
Det spelar ingen någon roll om man kan sjunga eller inte. QUiZET har något för alla.

Pris från 2990:- plus 290:- per deltagare

Du vet säkert att musik i social form ger en känsla av samhörighet och gemenskap, och ofta även en känsla av ökad energi och upplevd livskvalitet. Men visste du att sång också är bra för din hälsa. Några av de positiva effekterna som forskning visat är att din puls stiger medan din andning blir långsammare och mer regelbunden. Samt att härt- och lungfunktionen förbättras och halten av ”lugn-och-ro”-hormonet oxytocin stiger, medan vagusnerven som är kroppens eget antistressystem stimuleras. Sång och att sjunga kan även minska stress och bl.a. öka din motståndskraft mot sjukdomar och virus. Det finns alltså väldigt många anledningar till att sjunga och umgås till musik, utöver att det faktiskt är bland det roligaste man kan göra tillsammans i grupp alltså.

Källa: Töres Theorell


PopYourTeam LåTEN