Karaoke

Karaoke Sveriges enda karaokebar på hjul med scen och sittgrupp för 8 personer

Karaoke i Sveriges enda Karaokebar på hjul

"Sveriges enda Karaokebar på hjul med livescen, bar och egen konferencier" Tänk att få ha en helt egen nattklubb med en egen bar helt för sig själv. Och tänk om den hade
en karaokescen som bara var till för er. Där ni själva helt och hållet fick bestämma över
musiken. Och tänk om den gick att få den framkörd till valfri plats av en riktig
musikproducent som kunde spela in era framträdanden. Med PopYourTeam Karaokevagnen
får man faktiskt precis allt detta. Och dessutom med röda mattan och och fotovägg vid
entrén. Vi lovar er en helt unik och fantastisk roligt upplevelse på en plats som ni själva bestämmer (inom triangeln Stockholm, Uppsala och Enköping)

☆ Erbjudande till Privatkunder ☆

Barnkalas fr. 250kr/Barn

Tjejfest & Möhippa 

Boka Karaokevagnen till nästa Tjejfest eller varför inte till Möhippan och få en fantastisk roligt och annorlunda upplevelse på en plats som ni själva bestämmer.

Företagsevent

Pris: 2 tim 4990:- Tid: 2-6 timmar
Antal deltagare: Max 12p rekommenderas för
bästa upplevelse

Du vet säkert att musik i social form ger en känsla av samhörighet och gemenskap, och ofta även en känsla av ökad energi och upplevd livskvalitet. Men visste du att sång också är bra för din hälsa. Några av de positiva effekterna som forskning visat är att din puls stiger medan din andning blir långsammare och mer regelbunden. Samt att härt- och lungfunktionen förbättras och halten av ”lugn-och-ro”-hormonet oxytocin stiger, medan vagusnerven som är kroppens eget antistressystem stimuleras. Sång och att sjunga kan även minska stress och bl.a. öka din motståndskraft mot sjukdomar och virus. Det finns alltså väldigt många anledningar till att sjunga och umgås till musik, utöver att det faktiskt är bland det roligaste man kan göra tillsammans i grupp alltså.

Källa: Töres Theorell