Barnkalas

Barnkalas Ha kalaset i Sveriges enda Karaokevagnen

Karaoke & Barnkalas  i Sveriges enda Karaokebar på hjul

"Bjud på kalas i Sveriges enda Karaokevagn utrustad med en livescen och med en riktig musikproducent som gör era barn till kvarterets popstjärnor för en dag med Rödamattan, Fotovägg, Livescen, och med en  möjlighet för födelsedagsbarnet att få spela in en egen låt i Karaokevagnens inspelningstudio. Karaokevagnens kalas blev redan från starten en dundersuccé när vi introducede den 2021 och idag lovar vi era barn det bästa kalaset och en helt fantastisk roligt upplevelse på en plats som ni själva bestämmer inom triangeln Stockholm, Uppsala, Enköping. 

☆ Erbjudande till Privatkunder ☆

Barnkalas med Karaoke

Nu erbjuder vi alla våra privatkunder 1,5 timmar i Karaokevagnen för endast 250 kr/Barn (inklusive Chips & Läsk). Man kan även spela in en egen låt i Karaokevagnens inspelningstudio för endast 490:- 

Pris: 2 tim 250 SEK/ Barn (Min 10 deltagare)
Tid: 1,5 timmar
Antal deltagare: Max 12p rekommenderas för
bästa upplevelse

Du vet säkert att musik i social form ger en känsla av samhörighet och gemenskap, och ofta även en känsla av ökad energi och upplevd livskvalitet. Men visste du att sång också är bra för din hälsa. Några av de positiva effekterna som forskning visat är att din puls stiger medan din andning blir långsammare och mer regelbunden. Samt att härt- och lungfunktionen förbättras och halten av ”lugn-och-ro”-hormonet oxytocin stiger, medan vagusnerven som är kroppens eget antistressystem stimuleras. Sång och att sjunga kan även minska stress och bl.a. öka din motståndskraft mot sjukdomar och virus. Det finns alltså väldigt många anledningar till att sjunga och umgås till musik, utöver att det faktiskt är bland det roligaste man kan göra tillsammans i grupp alltså.

Källa: Töres Theorell